Bekijk hier onze cases

hallo@operosa.nl

Een maatwerk

applicatie.

Robuust

Onze maatwerk webapplicaties zitten goed in elkaar. Dat wil zeggen dat je een snelle, veilige applicatie krijgt.

Veilig

Een veilige applicatie is belangrijk en 1 van onze streefpunten bij het bouwen van applicaties.

Gebruiksvriendelijk

Door goed doordachte UX-design zijn onze applicatie makkelijk in gebruik. Dit draagt bij aan de gehele ervaring van de gebruiker.

Wat is een

webapplicatie?.

Een maatwerk webapplicatie is online software die wordt gebruikt in je browser, dit houdt in dat je niks hoeft te downloaden. Om een webapplicatie tot een succes te maken moet er goed nagedacht worden over gebruiksgemak.

We benaderen webapplicaties vanuit de gebruiker. Wat heeft deze nodig en wat is het doel van de gebruiker. Die acties moeten makkelijk te behalen zijn en hier denken we dan ook goed over na. Met de juiste UX halen we dit.

Jouw nieuwe

webapplicatie.

Wij maken gebruik van bestaande frameworks die ons helpen bij de realisatie van je applicatie. Met onze eigen modules zorgen we ervoor dat er snel een betrouwbare applicatie gerealiseerd kan worden.

Onze aanpak.

Wat zijn je wensen?

In de eerste fase nemen we ruim de tijd om jouw doelen en wensen tot in de puntjes door te nemen. Door onze ervaring zijn we in staat om kritisch mee te denken en met gedegen oplossingen te komen.

Techniek bepaling

Aan de hand van jouw input bepalen we wat voor soort applicatie het beste bij jouw doelen past.

UX-design

Aan de hand van de eerste fase kunnen we een duidelijk ontwerp maken voor de app. We zullen hierin goed nadenken over de UX van je applicatie, zodat de gebruikers een fijne ervaring zullen hebben.

Huisstijl

Het design zal uiteraard ook geheel in de eigen huisstijl gecreëerd worden. Ben je op zoek naar een huisstijl of wil je je huidige huisstijl voorzien van een nieuwe jasje, lees dan hier meer.

Bouw applicatie

Zodra je akkoord bent met het design, zullen we beginnen met de bouw van je applicatie. Tijdens dit proces zullen we je op de hoogte houden over de voortgang. We werken graag transparant, zodat je niet voor verassingen komt te staan.

Onderhoud

Als de maatwerk webapplicatie klaar is zullen we deze opleveren op een server. Deze server is snel, dit betekend dat je applicatie ook snel is. Verder bieden we een onderhoudspakket aan, hiermee nemen we al je zorgen uit handen, zodat je je kan focussen op de belangrijkere dingen.

Klaar voor de volgende stap?

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.