Bekijk hier onze cases

hallo@operosa.nl

Een maatwerk

Wordpress website.

Uniek

Je nieuwe website zal volledig in je huisstijl worden opgezet.

Gebruiksvriendelijk

Wordpress is gebruiksvriendelijk. Het platform is duidelijk en makkelijk te bedienen.

Robuust

Met de nieuwste technieken bouwen we een website die staat als een huis. Daarnaast zal deze veilig en robuust zijn.

SEO

We zullen de website optimaliseren voor SEO. Hierdoor kan Google deze goed indexeren.

Aanpasbaar

De content van je maatwerk Wordpress website is makkelijk aan te passen. Hier heb je geen ervaring voor nodig.

Snelle server

We installeren de website op een eigen server, waarmee je een snelle website krijgt.

Een snelle

website scoort.

Het is algemeen bekend dat Google de laadtijd van een pagina gebruikt voor de SEO score van een website. Wij zorgen ervoor dat je website snel laadt, zodat deze goed geïndexeerd wordt door Google. Wie wil er nou niet hoog in de zoekresultaten komen, zodat je makkelijk gevonden kan worden door je klanten, bovendien draagt dit bij aan een fijne gebruikservaring.

De laadsnelheid van een website is niet het enige waar wij hard voor werken. Om goed geïndexeerd te worden is het erg belangrijk om op alle punten goed te scoren. We zullen hieronder verder op deze punten ingaan. Google heeft meerdere peilers waar zij op indexeren. Dit houdt in dat er op veel vlakken wat te winnen valt.

Onze aanpak.

Beste designs

Voor elke klant willen wij de beste designs. Samen bespreken we het concept waarna we dit uitwerken tot een passend design, waarin usability en interactie voorop staan.

Prototype

Tijdens dit proces leveren we een prototype op waarmee je een goede indruk krijgt van het eindresultaat. In dit prototype kan je makkelijk je feedback ingeven, waarna wij hiermee aan de slag gaan.

Zodra het ontwerp voor je nieuwe website akkoord is zullen we beginnen met de bouw van de website.

Lees hier meer over design

Robuust en veiligheid

Vervolgens gaan we beginnen met het development. Robuust en veilig zijn de punten waar we veel waarde aan hechten en zullen doorvertalen naar je maatwerk WordPress website.

Google richtlijnen

De website moet uiteraard hoog scoren in Google dus alle richtlijnen zullen worden meegenomen tijdens de bouw.

We zorgen ervoor dat jouw website klaar is voor de toekomst. En gemakkelijk mee kan groeien met ontwikkelingen binnen én buiten jouw bedrijf.

Lees hier meer over de richtlijnen

Afronding

De website is klaar en alle content voor de website is ingevuld. In deze fase zullen we nog een laatste check uitvoeren zodat we er zeker van zijn dat alle SEO richtlijnen zijn doorgevoerd. Het is ook belangrijk om je aan deze richtlijnen te houden na de live gang, zo blijft je website goed scoren. De plugin Yoast zal hiermee helpen, hier geven we een uitleg over.

Eigen server

We zullen de website op een eigen server installeren waarbij ook het domeinnaam + ssl certificaat wordt geïnstalleerd, dit houdt in dat de website veilig is voor de bezoekers. Door het SSL certificaat krijg je het wel bekenden slotje in de browser.

Alles is aanpasbaar

De website kan natuurlijk door jou aangepast worden. Hiermee zullen we je helpen zodat, je er niet alleen voor staat. Je hebt hier geen ervaring voor nodig, WordPress is gebruiksvriendelijk en alles is duidelijk opgezet.

Vraag offerte aan

Onderhoud

Ten slotte heeft een website onderhoud nodig. Bij ons onderhoudspakket zitten de volgende punten inbegrepen. Performance vinden we erg belangrijk want dit draagt bij aan je Google score. Lees hier meer over onderhoud van je digitale product.

  • Updates
  • Automatische backups
  • Maandelijkse speedtest

Hosting nodig?

wij helpen.

Om een website op het internet te krijgen moet deze gehost worden. Dit houdt in dat je een plek op een server reserveert waarmee je website op het internet komt. Wij bieden een hostingpakket aan waarmee we al je zorgen uit handen nemen.

Klaar voor de volgende stap?

Vraag nu geheel vrijblijvend een offerte aan.